Geolussen, de praktische en zuinige manier om geothermische warmte op te vangen !

Het hoge rendement van geothermie tegen een voordelige prijs


Een heel eenvoudig concept ...

GroundConnect stelt u zijn geolussen voor. Ze vormen samen een netwerk dat op innovatieve wijze geothermische energie capteert. Het maakt geothermie toegankelijk tegen voordelige prijzen. Het is bovendien een eenvoudige en zuinige oplossing die gemakkelijk te installeren valt. De erg hoge rendementen van geothermische warmtepompen tegen een voordelige prijs? Ontdek het zelf…

Info vragen

Zo eenvoudig te installeren…

Een uiterst snelle installatie: graaf de sleuven, rol de geolussen uit en koppel ze rechtstreeks aan in de technische ruimte.


Geolussen vereisen minder arbeid en grondwerken
arrow Dat maakt uw geothermisch captatienet goedkoper!

Eenvoudig :Duwen en afrollen

Het is zo eenvoudig dat ons systeem steeds vaker door installateurs aan de klanten wordt aangeboden als een doe-het-zelfpakket. Tot 10 kW hoeft er zelfs geen collector geïnstalleerd te worden!

Snel :10 kW – 4 uur – 1 persoon

De installatie van de Geolussen is in enkele minuten klaar. Voor een netwerk van 10 kW kan de hele operatie inclusief grondwerken over het algemeen door 1 persoon afgerond worden in 4 uur.

Praktisch :Weinig grondwerken

De Ecolussen worden afgerold in sleuven met een diepte van 1,2 m. De grondwerken zijn minimaal, aan de planten wordt amper geraakt en de lussen laten zich heel flexibel inpassen in de tuin.

Gemakkelijk te installeren door één persoon

Vraag een offerte

Voorzie ½ dag voor een basisinstallatie

Vraag een offerte

Heel weinig grondwerken in vergelijking met klassieke systemen

Vraag een offerteDe bodem vangt een enorme hoeveelheid energie op

Uw energiebron? Uw tuin uiteraard!

De zonnestralen en het doorsijpelende water zorgen voor een reservoir aan groene energie dat onbeperkt hernieuwbaar is. Waarom daar niet van profiteren?

Geothermie biedt het beste rendement om het huis te verwarmen en voor warm sanitair water. Onze Geolussen bieden een zuinige en technisch interessante oplossing om deze energie zo eenvoudig mogelijk te capteren.

Omdat we werken met sleuven en omdat die zich bevinden op 1,2 m diepte, kunnen de Geolussen heel flexibel geplaatst worden, zonder schade aan de planten. Plaats vrijhouden voor een toekomstig zwembad, de aanplanting van een boomgaard of een mooie boom omzeilen behoort allemaal tot de mogelijkheden.

geothermie

Een voorliefde voor hernieuwbare energie

De afgelopen jaren is de beschikbaarheid van warmtepompen voor huisverwarming enorm toegenomen dankzij de interesse voor hernieuwbare energie.

Plaatsbeperkingen en de kosten van bepaalde technieken zoals verticale boringen verplichten de installateurs er echter vaak toe andere, meestal aerothermische oplossingen voor te stellen, die 30% minder rendement bieden.

GroundConnect wil daar iets aan doen door een zuinige en gemakkelijke oplossing te bieden die geothermische energie horizontaal opvangt.eco-boule

  • Zuinig
  • Snel te installeren
  • Weinig grondwerken
  • Doeltreffend
  • Geen vergunning nodig